Menu Zavřít

Týden v ekonomice

16. 9. 2002
Autor: Euro.cz

Pondělí Pražská energetika zprovoznila 22 trafostanic převážně v oblasti Karlína a Libně. Pod napětím je tak 506 z původně odpojených a zatopených 526 trafostanic. Úterý Největší maloobchodní síť v ČR Ahold, která v tuzemsku provozuje hypermarkety Hypernova a supermarkety Albert, vyčíslila škody z katastrofálních povodní zatím na 90 až sto milionů korun.

Pondělí

Pražská energetika zprovoznila 22 trafostanic převážně v oblasti Karlína a Libně. Pod napětím je tak 506 z původně odpojených a zatopených 526 trafostanic.

Úterý

Největší maloobchodní síť v ČR Ahold, která v tuzemsku provozuje hypermarkety Hypernova a supermarkety Albert, vyčíslila škody z katastrofálních povodní zatím na 90 až sto milionů korun. Odhad ještě není konečný.

Středa

Pro povodněmi postižené firmy připravila agentura CzechTrade cyklus prakticky zaměřených seminářů Úspěšná exportní praxe. Tržní cena produktu přesahuje 21 tisíc korun na účastníka, pro firmy zasažené velkou vodou je zdarma. Společnost musí pouze zaslat čestné prohlášení, že byla povodněmi postižena.

Čtvrtek

Bochemie Bohumín rozjela starou výrobní linku na produkci chloraminu. Firma totiž nestačí pokrýt poptávku po dezinfekčních prostředcích.

Vítězem tendru na chebskou průmyslovou zónu se stala firma Strabag. Zakázku rozdělí mezi subdodavatele z regionu.

BRAND24

Pátek

Pražská plynárenská odhadla škody, které jí způsobila povodeň, na více než 143 milion korun.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).