Menu Zavřít

Třetí ročník soutěže Cena nájemců vyhrála Panattoni Europe

2. 6. 2011
Autor: profit

Společnost ATOZ EVENT vyhlásila vítěze třetího ročníku soutěže Cena nájemců – nejlepší logistický park pro rok 2011. Stal se jím Panattoni Park Prague Airport společnosti Panattoni Europe. Třetího ročníku se zúčastnil rekordní počet logistických parků.

Třetí ročník soutěže Cena nájemců vyhrála Panattoni Europe

Foto: Atoz Event

Soutěž Cena nájemců – nejlepší logistický park se letos konala již potřetí. Trofej si tentokrát odnesli zástupci firmy Panattoni Europe, která ocenění získala za projekt Panattoni Park Prague Airport. Předání ocenění proběhlo 26. května 2011 na XIV. Logistickém Business Mixeru konaném v rámci 14. středoevropského kongresu logistiky a dopravy EASTLOG 2011. „Cena nájemců pro nejlepší logistický park 2011 je pro naši společnost a speciálně pro tým Panattoni Europe v České republice velice důležitým oceněním od samotných uživatelů prostor,“ říká Pavel Sovička, Managing Director Czech Republic & Slovakia, Panattoni Europe. „Náš park byl jeden z mnoha objektivně hodnocených areálů a díky naší neustálé péči o zákazníky během celé nájemní doby a za pomoci aktivní správy nemovitostí se nám podařilo udržet spokojenost nájemců na velmi vysoké úrovni oproti konkurenčním projektům na trhu průmyslových nemovitostí.“

Letošního ročníku se zúčastnil rekordní počet parků – osm oproti pěti v loňském roce. To ukazuje na zájem předních developerů o možnost zapojit se do výzkumu. „Soutěž Cena nájemců – nejlepší logistický park se na českém trhu velmi pevně etablovala a je považována za velmi prestižní ocenění pro developery a provozovatele logistických parků,“ vysvětluje Jaroslav Smíšek, logistics group manager skupiny ATOZ „Účast v soutěži je pro developery zajímavá i tím, že získají nezávislou zpětnou vazbu od nájemců a také porovnání jednotlivých parametrů parku se současným stavem trhu. Už samotná účast developera v soutěži tak ukazuje na jeho zájem o zkvalitňování poskytovaných služeb.

Třetího ročníku soutěže se zúčastnili: CTP (s projekty CTPark Brno South, CTPark Modřice, CTPark Ostrava a CTPark Pohořelice), PointPark Properties (PointPark Prague D1 a PointPark Prague D8), ProLogis Czech Republic Management (ProLogos Park Prague D1) a vítězný Panattoni Europe (Panattoni Park Prague Airport).

BRAND24

Význam ocenění vychází zejména z faktu, že logistické parky nehodnotí více či méně nezávislé odborné komise, ale sami nájemci přihlášených parků, a to v komplexním nezávislém výzkumu, který zohledňuje širokou škálu faktorů majících dopad na podnikání v pronajaté hale. Realizací výzkumu je pověřena nezávislá renomovaná výzkumná agentura STEM/MARK.

Soutěž Cena nájemců je zaměřena na zvyšování úrovně služeb, které poskytují developeři nájemcům průmyslových areálů,“ konstatuje Ferdinand Hlobil, partner společnosti Cushman & Wakefield, figurující v projektu soutěže jako odborný garant. „S potěšením tedy sledujeme rostoucí zájem o účast v soutěži ze strany developerů, především těch, kteří mají zájem o dlouhodobé působení na českém trhu. Projekt dává možnost vyjádřit se ke kvalitě průmyslových developerských projektů přímo jejich uživatelům. Developeři tak získávají jasnou zpětnou vazbu a je na nich, jak s ní naloží. Po výzvě nájemců z loňského ročníku soutěže se výrazně zlepšila energetická náročnost budov a náklady s tím spojené. Letos je hlavní vzkaz nájemců směrem k pracovní síle a zajištění služeb pro lidi pracující v průmyslových areálech. Společnost C&W je iniciátorem i odborným garantem soutěže od jejího zahájení a ráda tento projekt podpoří i do budoucna,“ dodává Ferdinand Hlobil.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).