Menu Zavřít

Svaz průmyslu a dopravy má nové sídlo

4. 12. 2006
Autor: Euro.cz

Čtrnácté patro v moderní sedmnáctipatrové budově se stalo novým sídlem Svazu průmyslu a dopravy České republiky. Z Mikulandské ulice v Praze 1 se svaz přestěhoval do budovy společnosti Lighthouse Vltava Waterfront Towers v Praze 7- Holešovicích. Prosklená budova je první stavbou ambiciózního projektu přestavby holešovického přístavu.

Čtrnácté patro v moderní sedmnáctipatrové budově se stalo novým sídlem Svazu průmyslu a dopravy České republiky. Z Mikulandské ulice v Praze 1 se svaz přestěhoval do budovy společnosti Lighthouse Vltava Waterfront Towers v Praze 7- Holešovicích.

BRAND24

Prosklená budova je první stavbou ambiciózního projektu přestavby holešovického přístavu. Nachází se na předmostí Libeňského mostu, na levém břehu Vltavy. „Je dobře dostupná z centra a přitom v klidové zóně - od řeky ji dělí jen zelená plocha s parkovou úpravou. Objekt je dobře viditelný z mnoha míst v Praze, z horních pater nabízí pohled na celé město,“ řekla tisková mluvčí svazu Blanka Růžičková.

Recepce svazu je dostupná na telefonním čísle 234 379 500. Korespondenci je možné zasílat na adresu Svazu průmyslu a dopravy, Lighthouse Vltava Waterfronts Towers, Jankovcova 1569/2c , 170 00 Praha 7.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).