Menu Zavřít

Stewardi/ky Student Agency se nafotili v plavkách

15. 11. 2010
Autor: profit

V pondělí 22. listopadu začnou v havajském oděvu propagovat exotickou dovolenou přímo ve spojích Student Agency Express na trase Praha - Brno.

Foto: Student Agency

Dvě stevardky a stevard Student Agency, Lenka, Honza a Andrea, nafotili v pátek fotografie, na kterých si oblékli plavky a doplnili je květinovými věnci ve stylu havajské exotiky. Autorem fotografií je fotograf Jan Tůma. Ten je považován za jednoho z nejkreativnějších Čechů s fotoaparátem a je autorem mnoha fotografií známých celebrit – například modelek či finalistek soutěží krásy Miss.

Fotografie stevardů Student Agency v plážovém oděvu je součástí promo akce na exotickou dovolenou, která začíná příští pondělí 22. 11., kdy na lince Praha – Brno autobusů Student Agency Express bude palubní personál obsluhovat v havajském exotickém oděvu.

Student Agency provozuje na adrese www.dovolena.cz nejrychleji rostoucí prodejní portál zájezdů a dovolených v ČR. Ten nabízí nejširší nabídku zájezdů a dovolených v České republice a právě nyní nastává sezóna exotických dovolených, které by se pro Čechy v letošní zimě měly stát stejným trendem, jako v 90. letech dovolená na Mallorce. Ceny tisíce zájezdů do exotických zemí jsou na cenové úrovni nižší než 18 tisíc Kč.

Fotografie členů palubního personálu v plavkách je součástí propagace exotických zájezdů od dovolena.cz. V pondělí 22. 11. v 10.00 hodin bude na autobusovém nádraží představen autobus Student Agency s polepem těchto fotografií stevardů propagujících exotiku a současně bude zahájena samotná promo akce. Celkem 13 stevardek a 2 stevardi dobrovolníci budou na lince Praha – Brno celý týden obsluhovat cestující v havajském exotickém oděvu. Stevardky budou mít oblečeny třásňové havajské sukýnky, tričko s ramínky a na krku budou mít věnec z exotických květů. Stevardi pak budou oblečeni v šortkových plavkách a tílkovém tričku a na krku budou mít také věnec z exotických květů.

BRAND24

Původně jsme plánovali promo akci v exotických oděvech pouze na lince Praha – Brno. Nicméně postupně se ozývají zákazníci i z dalších linek – například Praha – Liberec s tím, abychom i na jejich linku vyslali naše stevardky a stevardy v exotickém oděvu,“ říká Eva Sedlmajerová, ředitelka dovolena.cz a dodává. „Budeme se snažit našim zákazníkům vyjít vstříc a realizovat naši promo akci i na vybraných dalších linkách.“ Každopádně na všech vnitrostátních linkách si palubní personál Student Agency oblékne na uniformu věnec z havajských květů a cestujícím bude rozdávat informační letáček společně s ochutnáním exotiky v podobě čokolády Margot.

Fotografie palubního personálu v plavkách budou využity ještě k dalším účelům. Vedle polepu autobusu a umístění fotografií na informační materiály a web, vydá Student Agency pro své zákazníky a partnery kalendář pro rok 2011, kde budou právě využity tyto fotografie ve spojení s destinacemi, kam autobusy Student Agency Express jezdí. Společnost se nechala inspirovat podobným kalendářem letecké společnosti Ryanair a ověřovala si, že o takový kalendář bude i mezi zákazníky Student Agency Express velký zájem. Výtěžek z prodeje kalendáře plánuje společnost věnovat na dobročinné účely.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).