Srdce vs. kantýna

22. dubna 2003, 00:00 - admin
22. dubna 2003, 00:00

Čeští lékaři poprvé použili umělé srdce. Poprvé nejen v České republice, ale i v postkomunistických zemích. Srdce, které zachraňuje lidské životy, stojí pět milionů korun. Bílá káva, rohlíky, polévka a guláš, které pacienti zkonzumují, přijde asi na stovku denně.

Čisté lůžkoviny asi na padesát korun. Vezměme tužku a papír. Budeme překvapeni, kolik takových srdcí by se dalo pořídit, kdyby si jídlo a čisté prádlo hradil v nemocnici každý sám.

Mohlo by vás zajímat

Další videa z Euro TV
  • Martin Komárek: Už nebudu klukem z plakátu

  • Jiří Strach: Nejsem kaskadér. Bál bych se vložit peníze…

  • Radomil Doležal z CzechTrade: Nejvíc náš těší, když…

  • Největší mýty o bolesti zad

  • Profesor Sameš: Porucha lícního nervu není legrace

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

Hry pro příležitostné hráče
Zavřít