Menu Zavřít

Společnost Acer EMEA vyměnila presidenta

4. 4. 2011
Autor: profit

Společnost Acer oznámila, že s okamžitou platností jmenovala novým presidentem Acer EMEA Waltera Deppelera, stávajícího vicepresidenta společnosti Acer EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika).

Foto: Acer

Gianfranco Lanci, který dosud zastával funkce výkonného ředitele a presidenta společnosti Acer Inc. a dále presidenta Acer EMEA, opustil společnost 31. března a z toho důvodu se Walter Deppeler stal novým presidentem Acer EMEA. Jeho rezignace byla schválena na zasedání představenstva společnosti Acer a společnost tuto zprávu interně oznámila svým zaměstnancům na celém světě. Názory Lanciho na budoucí rozvoj společnosti se rozcházely s názory většiny členů představenstva a ani několikaměsíční jednání obou stran nepřineslo dohodu. Obě strany se lišily v postojích k otázkám velikosti, růstu, vytváření hodnoty pro zákazníky, zlepšení postavení značky, jakož i přidělování zdrojů a způsobu jejich využívání.

BRAND24

Walter Deppeler, který se narodil roku 1957 v Badenu, nastoupil do společnosti Acer v roce 1997 a doposud zastával funkce Senior Corporate Vice President společnosti Acer Inc. a vicepresidenta Acer EMEA. V této oblasti získal rozsáhlé obchodní a marketinkové zkušenosti a významně se podílel na růstu společnosti Acer.

V tomto novém odvětví informační komunikační technologie,” prohlásil J.T. Wang, předseda představenstva společnosti Acer „potřebuje společnost Acer určitý čas na provedení změn. Náš podnikatelský duch nám umožňuje čelit novým výzvám a hledět s důvěrou do budoucnosti.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).