Menu Zavřít

Společnost 8

18. 2. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Daňaři se dočkali cen. V pražském hotelu Amarilis se konalo slavnostní vyhlášení výsledků prvního ročníku soutěže Daňař & daňová firma roku. V rámci klání byly zvoleny například Nejvstřícnější finanční úřady, Největší daňové hvězdy a naděje, Daňová kancelář snů nebo Daňová osobnost roku 2010. Na snímku je Jan Knížek, generální ředitel Generálního finančního ředitelství, který předal ocenění zvoleným Nejvstřícnějším finančním úřadům, a moderátorka akce Jana Víšková.

Czech Grand Design. Již popáté vyhlásila Akademie designu České republiky vítěze Cen Akademie designu Czech Grand Design. Slavnostní vyhlášení výsledků moderoval minulý týden ve Stavovském divadle Marek Eben. Na snímku zleva ředitel Národního divadla Ondřej Černý, Jiří Besser, ministr kultury, s partnerkou, Jana Zielinski, galeristka, Křehký, Helena Koenigsmarková, ředitelka Uměleckoprůmyslového muzea v Praze, a Jiří Macek, galerista, Křehký.

BRAND24

Nové Ambiente. Prosklený temperovaný box na vyvěšení odleželého masa, gril na dřevo a v neposlední řadě nově motivovaný tým z už neexistujícího Living Restaurantu v Mánesově ulici. To jsou magnety, na které hodlá přitáhnout hosty nová akvizice skupiny Ambiente, minulý týden otevřená restaurace Čestr. Na fotografii zprava restauratér Tomáš Karpíšek, který Čestr vymyslel, grafik a designér Aleš Najbrt, jenž restauraci „oblékl“, a starší obchodní sládek pivovaru Pilsner Urquell Václav Berka, který pro ni zajistil optimální technologie pro uložení a čepování plzeňského ležáku.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).