Menu Zavřít

Společnost 16

15. 4. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Oběd s ministrem. Ministr financí Miroslav Kalousek seznámil zástupce německých, rakouských a švýcarských firem s návrhem české daňové reformy. Oběd s ministrem zorganizovala společnost Vorlíčková Partners a zaštítila Česko-německá obchodní a průmyslová komora, Rakouská obchodní komora a Obchodní komora Švýcarsko – Česká republika. Na snímku zleva německý velvyslanec Johannes Haindl, Miroslav Kalousek a prezident Česko-německé obchodní a průmyslové komory Radomír Šimek.

Koňakové menu. Společnost Jan Becher – Karlovarská becherovka uspořádala společně s restaurací Le terroir originální Martell Pure Gourmet dinner. Ze čtyř chodů doprovázených vždy koňakem Martell měl největší úspěch čokoládový fondant s gratinovanými švestkami a domácí vanilkovou zmrzlinou. Na fotografii Katy Youngová, manager for VIP on trade customers & super premium portfolio společnosti Jan Becher, a šéfkuchař Le terroir a autor menu Jan Punčochář.

BRAND24

Oslava týmu v Buddha Baru. Advokátní kancelář PRK Partners uspořádala v pražském Buddha Baru společenský večer u příležitosti dalšího mezinárodního rozšíření svého týmu. V rámci večera byl představen francouzsko-český tým François Veita, jako nová partnerka byla představena i slovenská daňová poradkyně a právnička Miriam Galandová. Na snímku zleva partneři advokátní kanceláře PRK Partners Roman Pečenka, Martin Bruthans, François Veit, Miriam Galandová a Marek Procházka.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).