Menu Zavřít

Společnost 14

31. 3. 2011
Autor: Euro.cz

Společnost

Seminář pro klienty. Advokátní kancelář Clifford Chance za účasti zástupce Úřadu pro ochranu osobních údajů uspořádala pro své klienty seminář Aktuální otázky ochrany osobních údajů v teorii a praxi. Na snímku zleva Daniel Pospíšil z Úřadu pro ochranu osobních údajů a Janka Brezániová a Jan Kotous ze společnosti Clifford Chance.

Děti ulice v Libeňském zámku. László Sümegh, koordinátor Projektu Šance, a dvě z patronek Domu Šance Táňa Fischerová (uprostřed) a Marie Rottrová se sešli na vernisáži výstavy Děti ulice 1995–2010. Výstavní prostory v prvním patře Libeňského zámku patří výstavě, jež vznikla ve spolupráci Městské části Praha 8 a Občanského sdružení Projekt Šance, do 4. dubna 2011.

BRAND24

Ukrajinská konference. Advokátní kancelář Vyroubal Krajhanzl Školout spolu se svým ukrajinským partnerem BML Consulting a Komorou pro hospodářské styky se SNS uspořádaly v Pražském Business Clubu konferenci s názvem Ekonomické reformy na Ukrajině – nové možnosti pro zahraniční investory. Igor Pryančuk z firmy BML Consulting (na snímku) hovořil o nové daňové úpravě podnikání na Ukrajině.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).