Menu Zavřít

Servery hromadného nakupování se slučují, Slevomat koupil Zapakatel

3. 8. 2011
Autor: profit

Jednička na českém trhu slevových serverů, Slevomat.cz, koupil většinový podíl v Zapakatel.cz, druhé největší firmě v tomto segmentu. Trh se bude dále konsolidovat, tvrdí Tomáš Čupr, zakladatel Slevomatu.

 Foto: Slevomat

Zástupci obou společností na dnešní tiskové konferenci oznámili vstup Slevomatu do Zapakatele. Slevomat ve firmě Zapakatel koupil 51% podíl, obě firmy ale dál zůstávají oddělené. „Trh se bude nadále konsolidovat. Cílem je vytvořit silnou trojku, které budou zákazníci při nákupu důvěřovat,“ řekl Čupr, jehož firma již dříve koupila menšinový podíl ve firmě Vykupto.cz, obratově třetím největším slevovém portálu v Česku. Cena, za kterou Slevomat ve firmě Zapakatel podíl koupil, nebyla zveřejněna. Pro Slevomat je to poslední investice na českém trhu.

„Konsolidace s sebou nese výhody jak pro firemní partnery, tak pro zákazníky. Partnerům se nabízí větší zásah trhu a jednotné podmínky spolupráce,“ vysvětlil Tomáš Čupr, spolumajitel serveru Slevomat.cz. Firmy si rovněž budou vyměňovat zkušenosti, především na poli marketingu a obchodu.

BRAND24

„Slevomat, Zapakatel i Vykupto nyní mohou sdílet reference o partnerech, a zákazníci tak mohou očekávat ještě vyšší bezpečnost a komfort nákupu. Vznikne černá listina nespolehlivých dodavatelů, jejíž respektování posílí důvěru v celý slevový trh,“ komentoval investici marketingový manažer portálu Zapakatel.cz, Tomáš Carba. Podle Carby si budou obě společnosti i nadále „zdravě konkurovat“.

**Více o Slevomat.cz**

Slevomat.cz je server hromadného nakupování, který svým uživatelům každodenně představuje výjimečné cenové nabídky na předjednané služby či produkty ve výši 50–90 %. Sleva se aktivuje naplněním stanoveného počtu zájemců (tj. obvykle kolem 15–20 lidí), kteří ji chtějí využít, a zaručí tak obchodníkovi její odběr. Slevomat.cz nabízí své služby v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Olomouci, Ústí nad Labem, Teplicích, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Jihlavě, Pardubicích, ve Zlíně a také na Slovensku. Služba Můj Slevomat umožňuje najít slevy i zákazníkům z menších měst.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).