Menu Zavřít

Semináře "Jak vyzrát nad konkurencí na internetu"

29. 8. 2011
Autor: profit

První akce ze série bezplatných vzdělávacích seminářů proběhla dnes v coworkingovém prostoru HUB v Praze. Série seminářů bude pokračovat v Plzeňském kraji a to přímo v Plzni 7. září 2011.

Foto: Profimedia.cz

Společnost Effectix, která podniká v oblasti online služeb a internetového marketingu a významný dodavatel e-shopů Shoptet míří za svými zákazníky do terénu. Dnes se prvních 30 zástupců malých a středních českých firem dozvědělo jak efektivně rozjet podnikání na internetu prostřednictvím webu a Ezopu. Největší zájem byl o využití služeb v oblasti hodnocení úspěšnosti webových stránek s pomocí nástroje Effectix Analyzer a o možnost pronájmu e-shopu.

„Nedávno jsem si založila eshop s produkty vlasové kosmetiky. Bohužel jsem vše řešila tvorbou nového e-shopu a stálo mne to několik měsíců času, hodně peněz a byla jsem zbytečně ve stresu. Kdybych věděla o možnosti pronajmout si funkční e-shop dříve, určitě bych neváhala. A i teď zvažuji, že si jej pronajmu, protože ten původní není pro zákazníky komfortní,“ říká Martina Sikorová ze společnosti Kosmetika na vlasy.cz.

BRAND24

„Zájemců o seminář bylo více, než jsme původně očekávali, což nás potěšilo a potvrdilo nám, že rady a tipy jak se zorientovat v internetovém marketingu čeští podnikatelé opravdu hledají. V tom jim chceme pomoci těmito semináři,“ vysvětluje význam akce David Bauckmann, technický ředitel společnosti Effectix.

Spoluorganizátorem vzdělávacího kurzu je Shoptet, přední český dodavatel e-shopů. „Mezi podnikateli přetrvávají představy, že funkční elektronický obchod musí být drahý. Většině z nich přitom stačí vybrat si již z hotových e-shopů a ten jen upravit na míru danému klientovi,“ doplňuje Miroslav Uďan, obchodní ředitel Shoptet.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).