Menu Zavřít

Šašek provokuje: Zlíňáky tady nechceme!

1. 10. 2015
Autor: Profimedia.cz

Čechům, Moravanům i Slezanům již dlouho jde znenávidět kohokoli jen na základě generalizace. Nenávist vůči všemu cizímu tu je populární a historicky pěstovaná, proto aktuální agrese vůči muslimům a přistěhovalcům vlastně ani nepřekvapuje. Šašek se k jedné nenávisti vycházející z generalizace musí také přiznat. Nevadí mu muslimové, Syřané, Afričané ani homosexuálové, zato s upřímným srdcem nesnáší Zlíňáky (rozuměj obyvatele Zlínského kraje).

Šaškova nenávist vychází tradičně z neznalosti věci a nezkušenosti, kterou nahrazují výlučně mediální výstupy týkající se této krajiny. Ostatně obávaný Guru Jára operoval právě v tomto kraji. Šašek si není zcela jist, jestli by někde mohl pobíhat poměrně neatraktivní muž loudící po ženách otevřeně sex a nikdo by na něj nevolal policisty.

Ale to je jen jeden z krásných motivů zlínského endemitu, který svou barvitostí překvapuje čím dál víc. Titulky hovoří jasně. Žena po letech hlídala malého syna, s pěti promile skončila v nemocnici. Muž uvízl v kontejneru a zemřel. Ukradl lahev alkoholu za sto korun. Ležela na silnici, nadýchala pět promile. Hodil se mu med i kabáty. Podvodník vymámil z ženy po první schůzce přes padesát tisíc.

Jasně, škoda bývá v řádech tisíců, přesto s tímto chováním se šašek neztotožňuje a rozhodně si nepřeje, aby Zlíňáci penetrovali západní část republiky. Ono to totiž pěti promile začíná a končí to trochu jinými zlínskými příběhy. Například tím nešťastným Brodem v únoru, nebo legendárním vrahem z Bystřice pod Hostýnem, který ubil bratra a v bytě dál pobýval s jeho mrtvolou a tělem zesnulé matky.

Šašek tady (rozuměj v Praze) Zlíňáky nechce! Bojí se jich, bývají oškliví, nosí crocsy, mluví hatmatilkou, navíc znásilňují své děti, vraždí se poměrně brutálním způsobem a ještě navíc jsou tak nějak celkově nekulturní. Tak ať si to dělají u sebe doma.


Čtěte také:

BRAND24

Šašek provokuje: Recenze nové desky Daniela Landy

Šašek provokuje: Uprchlíci morálky

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).