Menu Zavřít

Šašek provokuje: Šaškův pokus o butt text

9. 10. 2014
Autor: Profimedia.cz

Evropské soudy zavalily žaloby na výrobce autoskel. Údajně sklo nevydrží, když do něj padesátkrát po sobě udeříte co největší silou baseballovou pálkou. Přinejmenším v Itálii ale nebudou mít soudní dvory na tyto kauzy čas, řeší totiž předchozí vlnu kolektivních žalob na výrobce talířů. Horkokrevné jižany totiž pobouřilo, že porcelánové nádobí nevydrží náraz o zeď při zcela běžné manželské potyčce.

A konečně smůlu mají také ti, kteří se chystají žalovat výrobce brýlí. Na ty si brousí zuby všichni uživatelé, kteří si schovávají brýle na podrážky bot. Je to šokující, ale brýlím při chůzi praskají skla a lámou se obroučky. Inu, zkrátka ten tlak v žádném případě nevydrží. Pro ty méně bystré, všechno až doposud byl žert.

Přesto žert vycházející z reálných situací. Opět se v éteru dává prostor přemýšlení hlupáků, kvůli kterým například na troubách a sporácích musí být napsáno, že se o ně můžete spálit.

Tentokrát nízkou míru inteligence nově projevili majitelé mobilních telefonů. Ti se vysmívají novému iPhonu, že se údajně ohýbá v zadní kapse kalhot. Všichni zcela absurdně skáčou na tuto argumentaci a zamýšlejí se, jak moc špatný nový iPhone je.

Přitom perspektivu je třeba přetočit a jasně říci, že chyba je v absurdním používání mobilu, který do zadní kapsy prostě nepatří. Stejně jako nepatří úder baseballové pálky na přední sklo automobilu. Stejně jako brýle nepatří na podrážku. Stejně jako talíř patří na stůl nebo do kredence, ale házet se jím může jen ve chvíli, kdy počítáte se tím, že se rozbije.

Na druhé straně se kvůli tomuto špatnému zacházení s mobily konečně zpopularizoval výraz „butt text“. Zatímco aktuálně to představuje text, který jste omylem napsali vlastním pozadím, v budoucnu (stejně jako to mělo být v minulosti) to bude označení pro všechny hloupinké texty. A že jich v posledních letech i díky sociálním sítím vzniká spousta!


Čtěte také:

Šašek provokuje: Byt na hypotéku? Snad raději umřít před důchodem

BRAND24

Šašek provokuje: Češi, Slované a Arab

Šašek provokuje: Zeleň v Praze není žádný jednorožec

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).