Menu Zavřít

Robert Palán, Andrea Winklerová

29. 12. 2008
Autor: Euro.cz

GfK Praha mgr.

BRAND24

finanční ředitel, office manažerka
Do pozice finančního ředitele GfK Praha nastoupil Robert Palán (37). Stal se také členem nového řídícího orgánu GfK Praha (Management Board), který vznikl v rámci první fáze restrukturalizace společnosti. Oddělení zároveň posílila Andrea Winklerová (30), která nastoupila do pozice office manažerka.
Do GfK Praha přišel Robert Palán z farmaceutické společnosti Novartis. V průběhu vysokoškolských studií založil poradenskou a auditorskou firmu Tacoma. V roce 1998 nastoupil do nizozemské logistické společnosti Nedlloyd. Na pozici finančního ředitele v GfK Praha Robert Palán nahradil Leslava Veverku.
Robert Palán vystudoval Fakultu financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze. Titul MBA získal roku 2004 na Sheffield Hallam University. Ve volném čase se věnuje rodině a sebevzdělávání.
Do finančního oddělení rovněž nastoupila Andrea Winklerová. Předtím čtyři roky pracovala pro společnost Omnicom a dále pro mediální a reklamní agentury, například OMD Czech, PHD, DDB, Mark/BBDO, BrandGroup, Attention! Media, Media Service. Hovoří anglicky a mezi její záliby patří in-line bruslení, fitness a četba.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).