Menu Zavřít

Roadster od Nissanu

28. 2. 2005
Autor: Euro.cz

krátce Pro automobilové nadšence je určena nabídka japonské společnosti Nissan, která na český trh dorazila s otevřenou variantou sportovního kupé 350 Z Roadster. Zároveň se sníží cena původního kupé 350 Z pod hranici 1,2 milionu korun. Vylepšení dozná i výbava. Přibyl například tempomat či vyhřívání kůží potažených sedadel.

krátce

BRAND24

Pro automobilové nadšence je určena nabídka japonské společnosti Nissan, která na český trh dorazila s otevřenou variantou sportovního kupé 350 Z Roadster. Zároveň se sníží cena původního kupé 350 Z pod hranici 1,2 milionu korun. Vylepšení dozná i výbava. Přibyl například tempomat či vyhřívání kůží potažených sedadel. „Důvodů pro stanovení nových cen bylo několik. Začít můžeme u příznivého kurzu eura, pokračovat přes úpravy cla a nutnost harmonizace cen se zahraničím,“ říká generální ředitel společnosti Nissan Česká republika Lubomír Tvardík.

Nissan 350 Z se na českém trhu objevil v roce 2003 a dosud se ho prodalo celkem 71 kusů. Největší zájem je o tmavě šedou barvu, které se prodalo 30 kusů, oranžové Sunset pak 24 kusů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).