Menu Zavřít

Řidič Sazky zabit

30. 11. 2007
Autor: Euro.cz

Novinky: Zavražděný na Vinohradech byl prý řidičem šéfa Sazky

Minulé úterý se na pražských Vinohradech stala vražda. Zabitým byl řidič Sazky, informovaly Novinky.cz s odkazem na policejní mluvčí. Dle tiskového zástupce Sazky Zdeňka Zikmunda byl zastřelený zaměstnancem jedné z dceřiných společností, nicméně Zikmund odmítl, že by byl řidičem ředitele Aleše Hušáka.
Zastřelený muž (25) zaparkoval dle svědků kolem 19.30 hodin v ulici U Kanálky a šel si nakoupit. Když se vracel k autu, asi 180 centimetrů vysoký pachatel po něm několikrát vystřelil. Poté se dal na útěk. A zbraň zahodil. Podle serveru Nova.cz zazněly minimálně čtyři výstřely. Kulky zasáhly hruď, krk a hlavu, což by ukazovalo na práci mafie, napsal server.
V pátek však portál iDnes.cz uvedl, že řidič prý možná zemřel jen proto, že „vystoupil ze špatného vozu“, z tmavězeleného luxusního bentley. Dle jedné ze tří vyšetřovacích verzí nechtěl vrah zabít tohoto muže, ale někoho, kdo má ve zvyku projíždět po Vinohradech ve drahém voze. „Přikláníme se k tomu, že s panem Hušákem neměla vražda nic společného,“ řekl šéf pražské kriminální policie Milan Jindrák.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).