Menu Zavřít

ProLogis pronajal 11 800 m2 v Polsku

16. 11. 2010
Autor: profit

ProLogis Park Sochaczew je tak nyní obsazen již z 96 procent plochy.

Foto: Prologis

ProLogis, mezinárodní poskytovatel distribučních nemovitostí, dnes oznámil podepsání nájemní smlouvy na čtvrté čtvrtletí na pronájem 11 800 metrů čtverečních s předním polským výrobcem spotřebních obalů zboží.

Společnost již je stávajícím zákazníkem ProLogisu a v ProLogis Parku Sochaczew v Polsku bude využívat prostory v budově číslo tři.

„Jsme velice rádi, že díky této transakci můžeme oznámit, že ProLogis Park Sochaczew je z 96% obsazen,“ řekl Wojciech Kosiór, Leasing Manager společnosti ProLogis v Polsku. „Tento distribuční park se nachází v prvotřídní lokalitě a zákazníci si jej velmi oblíbili jako dobrou základnu pro řízení distribučních sítí v Polsku.

BRAND24

Tuto transakci zprostředkovala realitní agentura Jones Lang LaSalle. ProLogis Park Sochaczew je moderní distribuční park složený ze šesti budov o celkové rozloze 101 200 metrů čtverečních skladových a kancelářských prostor. Park je umístěn ve východní části města Sochaczew poblíž státní silnice E30 (Varšava-Berlín) a zhruba 50 kilometrů západně od centra Varšavy. Je také napojen na státní silnici č.50 (Německo-Litva) a má vlastní železniční vlečku, která je napojena na mezinárodní železnici (Berlín-Moskva).

ProLogis je se svým portfoliem 2,1 miliónu metrů čtverečních prostor ve 105 budovách v 25 distribučních parcích předním poskytovatelem skladových nemovitostí v Polsku. Mezi další zákazníky v zemi patří společnosti Coca-Cola, DHL, Johnson & Johnson, Kuehne + Nagel, LG Electronics, L’Oreal a NYK Logistics.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).