Menu Zavřít

Profese - Kontakty - Informace

31. 3. 2003
Autor: Euro.cz

Kontaktní a kooperační burza Hospodářská komora Severního Porýní-Vestfálska v Hagenu a Velvyslanectví ČR v Německu pořádají 5. června kontaktní a kooperační burzu českých a německých firem. České firmy, které mají zájem se akce zúčastnit, by se ale měly přihlásit již do 4. dubna.

Kontaktní a kooperační burza

Hospodářská komora Severního Porýní-Vestfálska v Hagenu a Velvyslanectví ČR v Německu pořádají 5. června kontaktní a kooperační burzu českých a německých firem. České firmy, které mají zájem se akce zúčastnit, by se ale měly přihlásit již do 4. dubna. Cílem akce je pomoci vytvořit přímé kontakty a navázat nové kooperační a obchodní vztahy mezi českými a německými firmami. Oborově je akce zaměřena na technická zařízení a dodávky pro vybavení objektů, techniku a technologie životního prostředí a zpracování plastů (výlisky a výroba forem pro plastikářský průmysl).

e-mail: Commerce_Bonn@mzv.cz, fax: +49 228 284328

Pro kontakty s Řeckem

Pomoci českým firmám při navazování partnerských vztahů s řeckými firmami v různých oborech je cílem Česko-řeckého podnikatelského fóra, které se má konat počátkem května (plánovaný termín je 4.-7. 5.) v Aténách. Podle vyjádření Hospodářské komory ČR, která toto fórum organizuje, v souvislosti se současným předsednictvím Řecka v EU se očekává, že řecká strana bude intenzivněji usilovat o zlepšení podmínek pro rozvoj firemní spolupráce.

e-mail: pospisilova@komora.cz

Kontaktní akce v Žitavě

BRAND24

Nové zahraniční obchodní kontakty pro firmy s výrobním zaměřením na obory elektrotechnika, elektronika, zpracovávání a opracovávání kovů, strojírenská výroba, zpracování plastických hmot, papírenský průmysl, ochrana životního prostředí včetně služeb a textilní průmysl nabízí akci, kterou za českou stranu pořádá Kontaktní centrum pro česko-saskou hospodářskou spolupráci při OHK Liberec. Zastoupeny na ní budou firmy těchto oborů z Německa, Rakouska, Slovenska, Polska a České republiky. Setkání se koná v Žitavě 5. června 2003, ale kvůli vydání společného mezinárodního katalogu je předběžná registrace již dříve.

tel. 485 100 148, www.ohkliberec.cz

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).