Menu Zavřít

PROFESE - KONTAKTY - INFORMACE

15. 9. 2003
Autor: Euro.cz

Výměna zkušeností mezi podnikateli, získání zajímavých informací, odpovědi na otázky k problémům, které podnikatele trápí, diskuze se zástupci krajské správy - to jsou charakteristické rysy cyklu akcí V jeden den na jednom místě, který pořádá sdružení Střední podnikatelský stav s jednotlivými okresními hospodářskými komorami.

JEDEN DEN V ÚSTECKÉM KRAJI

Nejbližší se koná 25. září v Ústeckém kraji - v hotelu Ring Svinčice. V úvodu zazní takové otázky, jako: Zlepší navrhovaná reforma veřejných financí podnikatelské prostředí, nebo je to jen „soubor opatření“ k naplnění státního rozpočtu, na úkor malých a středních podnikatelů? Může rychlost (či spíše pomalost) zavedení eura zásadně ovlivnit české hospodářství? Do hry o tvorbu podnikatelského prostředí vstoupil nový hráč - kraj. Co mohou očekávat úspěšní střední podnikatelé z Ústeckého kraje od jeho vedení? Vedle těchto témat zde budou hovořit odborníci o takových otázkách, jako je rychlé a úspěšné řešení obchodních a majetkových sporů, pomoc informačních technologie při spolupráci s partnery, financování rozvoje firmy z jiných než vlastních zdrojů atd.

tel. 222 541 355

PODNIKATELÉ V OPATSTVÍ

Netradiční spojení podnikání a prostor Opatství sv. Tomáše na Mendlově náměstí v Brně nabízí XXV. Podnikatelské setkání firem Obchodní a hospodářské komory Brno, které se bude konat 25. září. Jak nejvýhodněji získat peníze pro další podnikání napoví zástupcům firem Petr Jahoda z České spořitelny. Aktuální informace pro obchodování se Slovenskem poskytne přítomným ing. Anna Tóthová, ředitelka Slovenské obchodní a průmyslové komory.

BRAND24

HOSPODÁŘSKÁ VÝSTAVA KRKONOŠE 2003

Regionální hospodářská komora severovýchodních Čech pořádá od 2. do 4. října v Trutnově 1. Hospodářskou výstavu Krkonoše 2003. Výstava bude přehlídkou a příležitostí podnikatelských aktivit, místem nových kontaktů a obchodních setkání. Výstava si dále klade za cíl přispět k rozvoji přeshraniční spolupráce a prohloubení tradičně přátelských vztahů města Trutnova s polskou Swidnicí a jejími partnery v pobaltských zemích (Litvě, Lotyšsku, Estonsku) a na Ukrajině.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).