Menu Zavřít

Profese - Kontakty - Informace

28. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Mise do TurkmenistánuSekretariát Komory SNS spolu s velvyslancem ČR v Rusku J. Baštou organizuje misi do Turkmenistánu, která se má uskutečnit 19. až 22. května 2003. Předběžný program této mise počítá se setkáním s představiteli vedení Turkmenistánu a města Ašchabad.

Mise do Turkmenistánu

Sekretariát Komory SNS spolu s velvyslancem ČR v Rusku J. Baštou organizuje misi do Turkmenistánu, která se má uskutečnit 19. až 22. května 2003. Předběžný program této mise počítá se setkáním s představiteli vedení Turkmenistánu a města Ašchabad. Budou se řešit otázky obchodní a ekonomické spolupráce, na programu je samozřejmě i setkání s potenciálními obchodními partnery firem, které se mise zúčastní.

Kontakt: triska@komora.cz

BRAND24

Evropské manažerské minimum

Dvoudenní kvalifikační kurz Evropské manažerské minimum se koná 15.-16. května v Brně. Prioritně je určeno firemním euromanažerům či eurokoordinátorům, majitelům a ředitelům firem, obchodníkům a právníkům, kteří si chtějí rozšířit vědomosti o fungování EU a o změnách po našem vstupu a jejich dopadech na firmy. Kurz organizuje Obchodní a hospodářská komora Brno a přednáší na ní Václav Šmejkal, který působil jako ředitel České podnikatelské reprezentace v Bruselu (CEBRE). OHK Brno je také u další akce, která je určena podnikatelské sféře připravující se na český vstup do Evropské unie. Tou je studijní pobyt v Bruselu, pořádaný rovněž ve spolupráci s CEBRE. Cílem stáže je, aby se účastníci osobně seznámili s prostředím orgánů Evropské unie a jejich fungováním, osobně se setkali se zástupci českých institucí působících v Bruselu a rovněž získali informace např. o praktické stránce evropské integrace.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).