Menu Zavřít

PRODUKTY NA TRHU

8. 3. 2004
Autor: Euro.cz

Obyčejný volant s průměrem 20,5 cm pro PC, kompatibilní pro veškeré závodní hry s analogovým akcelerátorem a brzdovými pedály. Operační systém Windows 98 a vyšší, rotace volantu 270 stupňů.

PC236U TOP DRIVE USB

GENIUS SPEED WHEEL

Známý výrobce myší Genius se také zkouší prosadit na poli herních ovladačů s volantem Speed Wheel. Disponuje šesti programovatelnými tlačítky, sekvenční převodovkou pod volantem a dobrým podpůrným softwarem. Zvláštností tohoto volantu je, že se dá několika pohyby snadno a rychle přestavět na knipl pro ovládání leteckých simulátorů. Jedním nákupem tak zabijete dvě mouchy.

THRUSTMASTER F1 FORCE FEEDBACK

Vrchol nabídky herních volantů. Je to dokonalá kopie závodního volantu. Také ovšem pěkně drahá. Volant disponuje deseti tlačítky, z toho osm jich je programovatelných, připojuje se přes USB port. Volant lze na každou stranu otáčet zhruba v rozmezí 140 stupňů.

BRAND24

LOGITECH MOMO FORCE

Ke špičce herních ovladačů se řadí Logitech Momo Force. Je však také velmi drahý, což je daň za dokonalou kopii skutečného volantu z vozu Ferrari Michaela Schumachera. Masivní konstrukce volantu potaženého kůží zajišťuje vynikající herní zážitek, který umocní deset programovatelných tlačítek.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).