Menu Zavřít

PRODUKTY NA TRHU

8. 12. 2003
Autor: Euro.cz

Rozměry pořádného kusu nábytku a rozsah kapacit od 10 do 30 kVA podle vnitřního osazení naznačují, že před sebou máme model pro náročné úkoly. Zálohování několika velkých serverů, datových center nebo telekomunikačních zařízení je práce odpovídající možnostem Galaxy 3000.

MGE GALAXY 3000

Je reprezentantem online provedení, kde se procházející střídavý proud převádí na stejnosměrný a zase zpět na střídavý pro dosažení maximální kvality napájení. Základní záložní čas deset minut může být prodloužen až na osm hodin přidáním dalších akumulátorů a vzájemným propojením až čtyř jednotek dohromady. Jednotka může být volitelně vybavena komunikačními kartami pro dálkovou správu a řízení prostřednictvím lokální počítačové sítě a protokolu HTTP/XML nebo přes USB rozhraní. n

BRAND24

POWERWARE 5125

Řečeno automobilovou terminologií nižší střední třída z kategorie line-interactive, určená pro menší servery, výkonné pracovní stanice nebo telekomunikace. Dostupné kapacity jsou 1000, 1500 a 2200 VA. Existuje také ploché provedení rack mount s maximální kapacitou 3 000 VA, určené k zabudování do devatenáctipalcových IT skříní. Minimální výdrž pět minut. Standardním komunikačním rozhraním je sériový port, ale modul může být nahrazen kartou pro dálkovou správu a monitorování přes protokol SNMP/Web nebo USB kartou. Součástí dodávky je firemní softwarový balík. Jeho součástí je také aplikace LanSafe III, který v případě delšího výpadky povypíná vybraná síťová zařízení v určeném pořadí a nejdůležitější server odstaví až po uložení všech dokumentů a ukončení aplikací.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).