Menu Zavřít

Proč se jedné firmě daří a jiné méně?

29. 9. 2011
Autor: profit

Rozhoduje o tom například finanční konstelace firmy.  Na začátku října, konkrétně od 8.10.  do 10.10. si nic neplánujte. V tyto dny se koná akce, kterou si rozhodně nemůžete nechat ujít! Je to podzimní festival INNER WINNER umístěný v inspirativním prostředí pražského HUBu.

Foto: Profimedia.cz

BRAND24

Festival INNER WINNER představuje moderní a světové trendy ve firemním vzdělávání a osobnostním rozvoji. Během tří dnů se uskuteční na 36 workshopů a přednášek s vynikajícími osobnostmi v čele se sirem Johnem Whitmorem, Danem Millmanem, Beou Benkovou a českou špičkou koučů a psychologů. Jmenujme např. Jana Bíma, Evu Velechovskou, Petra Pacovského, Magdalenu Vokáčovou, Marka Dzirasu nebo  Jana Bílého.

Právě Jan Bílý je specialistou na systemické konstelace: „Konstelace, jak ji já pojímám, je kontakt s tím nejvlastnějším, co máme, je spojena s naší esencí, s pravdou našeho bytí. Pracujeme zde se silou, kterou nám dávají naši předci a která nám otevírá srdce.“ Tato zážitková metoda se velmi osvědčila nejen v oblasti terapie, ale i osobního rozvoje, firemního poradenství či koučingu. Její podstatou je dopátrat se původu našeho přesvědčení, například finančního. To může být tak silné, že dokáže omezit jednotlivce, dokonce i celé firmy, a zcela zablokovat a podvědomě ovlivňovat naše chování a jednání. Představme si, že se naší společnosti příliš nedaří. Jak je to možné? Proč se některým společnostem daří více a jiným méně? Co dělají jinak? Vězte, že vše záleží právě na konstelacích, jaké ve firmě panují. Rozhodujícím způsobem ovlivňují úspěšnost firmy. Zvýšit ji můžete s pomocí systemických konstelací. Názorné demonstrace daného systému Vám ukážou cestu, jak se oprostit od předsudků ve všech oblastech, jak se vyrovnat s minulostí. Díky tomu je možné vstoupit do budoucnosti otevřeně a rozhodně. Vy i Vaše firma budete moci fungovat svobodněji, volněji a tím pádem i mnohem ekonomičtěji a radostněji, změníte energii ve firmě a budete se těšit z úspěchů.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).