Menu Zavřít

Příležitosti

17. 8. 2010
Autor: profit

Příležitosti k podnikání.

Autor: Zetor

Stavební práce

Vysoké učení technické v Brně vypisuje veřejnou zakázku „Dostavba a rekonstrukce areálu Fakulty stavební VUT v Brně při ulici Veveří a Žižkova“. Předpokládaná hodnota zakázky je 620 milionů korun. Lhůta pro podání nabídek končí 7. září 2010. Bližší informace lze získat u Hany Blažkové (blazkova@ro.vutbr.cz).

Traktory

Státní podnik Povodí Vltavy se sídlem v Praze hledá dodavatele tří kolových traktorů. Hodnota zakázky je odhadována na 5,5 milionu korun. Zájemci o zakázku mohou své nabídky podávat do 6. září 2010. Podrobnosti získáte u Michaely Klausové (klausova@pvl.cz).

Měřicí přístroje

Fyzikální ústav Akademie věd České republiky se sídlem v Praze hledá dodavatele EPR spektrometru. Předpokládaná hodnota této zakázky je 30,084 milionu korun. Lhůta pro podání nabídek končí 20. září 2010. Bližší informace má k dispozici Vladimír Levandovský (vladimir.levandovsky@otidea.cz).

BRAND24

Stavební úpravy**

Občanské sdružení Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice se sídlem v Šumperku vypisuje veřejnou zakázku „Chceme bydlet a pracovat jako vy – stavební úpravy budovy denního centra Šumperk“. Hodnota zakázky se odhaduje na 27 milionů korun. Zájemci o zakázku mohou své nabídky podávat do 2. září 2010. Bližší informace lze získat přímo u zadavatele, konkrétně u Nataši Vykydalové (n.vykydalova@seznam.cz).

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).