Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

17. 4. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce

Hluchoslepým s Vašutem

Máte rádi herce Marka Vašuta? Pak se od 17. do 22. dubna 2009 můžete na stránkách Aukro.cz zapojit do „Charitativní červenobílé aukce“ fotoobrazů, které Vašut nafotil během cesty Panamou. Dražit se budou tři zarámované fotografie a výtěžek aukce bude věnován na pomoc hluchoslepým.

Evropské dotace kultivují

Ekologické zátěže i nadále trápí Prahu, ale s jejich odstraňováním mohou pomoci evropské fondy. Operační program Praha – Konkurenceschopnost vyhradil pro tuto oblast podpory přes 546 milionů korun. Příspěvek z EU získalo dohromady čtrnáct rekultivačních projektů.

Kola pro život, díl X.

Největší seriál závodů horských kol – Kolo pro život – odstartuje v dubnu jubilejní desátý ročník. Cílem je poskytnout aktivní zábavu celé rodině. Trasy závodů jsou vybírány s maximální pečlivostí. Dětem od tří let je určena řada aktivit pod názvem Junior Trophy, jejíž součástí je bikerská výuka pod vedením Pepy Dresslera, mistra světa v biketrialu.

Jediní si polepšili

Česká poradenská společnost M.C.Triton posílila dle nejnovějšího průzkumu Ipsos Tambor pozici mezi tuzemskými firmami v oboru. Jako jediná se mezi subjekty vlastněnými Čechy přehoupla přes stomilionový obrat.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).