Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

30. 4. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce

Pomocná ruka
Společnost Hartmann-Rico, největší výrobce zdravotnických prostředků v Česku, daroval liberecké humanitární organizaci Hand for Help obvazy, sádru, rukavice a další zdravotnický materiál v hodnotě 60 tisíc korun. Zásilka je určena pro polní nemocnici v uprchlickém táboře Tcerovani nedaleko hlavního města Tbilisi. Organizace Hand for Help postavila špitál v rámci projektu Ruka pro Gruzii.

Sbírejte tonery
Společnost Otto Office spustila ekologicko-charitativní kampaň na sběr použitých tonerových kazet. V Česku se ročně prodá 3,5 milionu originálních tonerových a 8,4 milionu originálních inkoustových kazet. V roce 2008 z nich bylo renovováno pouze 32, respektive 25 procent. Pomocí kampaně chce Otto Office zvýšit procento renovovaných kazet a zároveň přinést finanční pomoc ústavům s péčí o mentálně postižené po celé republice.
Více na: www.sbirej-toner.cz

BRAND24

Finanční akademie
Pilotní sérií přednášek na vybraných základních školách a osmiletých gymnáziích vloni odstartovala společnost Pioneer Investments vzdělávací projekt Finanční akademie. Jeho primárním cílem je vzdělávat studenty v oblasti finanční výchovy, seznámit je se základními ekonomickými pojmy a připravit je na dobu, kdy sami budou ekonomicky aktivní. Letos je projekt zaměřen na studenty středních škol a soustředí se také na Slovensko.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).