Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

12. 2. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce

Albert podpoří neziskovky
Nadační fond Albert rozdělí neziskovým organizacím prostřednictvím grantového řízení až pět milionů korun. Termín pro podání žádostí na podporu projektů v oblasti sociální péče a zdravého životního stylu je 28. února, respektive 15. března.
Více na: www.nadacnifondalbert.cz

Minigranty od ArcelorMittal
Společnost ArcelorMittal Ostrava vyhlásila 4. února úspěšné žadatele o podporu veřejně prospěšných projektů. Žádosti do výběrového řízení podávali zaměstnanci hutní společnosti, kteří s neziskovými organizacemi spolupracují. Mezi 15 neziskových organizací z moravskoslezského regionu společnost rozdělila celkem 200 tisíc korun.

První inovační voucher
Společnosti Invea-Tech byla 8. února proplacena stopadesátitisícová dotace města Brna, a firma se tak stala prvním českým podnikem, který dosáhl na dotaci díky inovačnímu voucheru. Spolu s Vysokým učením technickým v Brně firma inovovala produkt FlowMon (sondu pro monitorování vysokorychlostních sítí), čímž se technologicky zařadila mezi tři nejúspěšnější firmy na světě pracující s touto technologií.

BRAND24

Cesta nahoru…
Nezisková organizace DebRA ČR, která jako jediná v Česku cíleně pomáhá lidem se vzácnou vrozenou vadou kůže epidermolysis bullosa congenita (EB), uspořádala putovní výstavu fotografií horolezce Radka Jaroše a životních příběhů lidí s EB. Výstava Cesta nahoru, když tě život tlačí dolů je od 14. února umístěna v nákupním a zábavním centru Olympia v Brně, které se stalo celoročním partnerem organizace DebRA.
Více na: www.debra-cz.org

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).