Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

4. 1. 2008
Autor: Euro.cz

Krátce

Chytrá energie
Webový portál projektu Šetřím energii z dílny společnosti RWE za první dva měsíce provozu navštívilo přes 120 tisíc unikátních čtenářů. Stránky na adrese www.setrimenergii.cz obsahují především praktické rady a tipy na úspory energií. Z celkového počtu návštěvníků zhruba šedesát procent hledalo inspiraci v interaktivním domě, zbytek v prostorách virtuálního bytu.

Vpoho do klubu
Třicet sedm českých nízkoprahových klubů získalo od Nadace Vodafone finanční podporu v souhrnné výši 4,5 milionů korun. Peníze pocházejí z grantového programu Nadace Vodafone Vpoho, jehož cílem je prevence rizik spojených s dospíváním.

Multikulturní hnízdo
Společnost CA a nezisková organizace Nová škola otevřely klub Hnízdo určený pro děti z národnostních menšin nebo žijících v problematických rodinách. Projekt se zaměřuje na mimoškolní vzdělávací aktivity a pomoc při přechodu na střední školu. Aktivně se do něj zapojilo zatím 42 dětí, třicet z nich patří k národnostním menšinám.

CONTENT24

Do Pekingu
Členové věrnostního programu Českých aerolinií OK Plus věnovali za pět let Českému paralympijskému výboru více než 1,5 milionu mil, které mohou hendikepovaní sportovci proměnit na bonusové letenky. „Český paralympijský výbor šetří věnované míle pro cesty na letní paralympiádu v Pekingu,“ uvedl jeho výkonný předseda František Janouch. Za 1,5 milionu mil lze směnit 18 letenek v ekonomické třídě do Pekingu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).