Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

12. 9. 2008
Autor: Euro.cz

Krátce

Úspěch v obtížných podmínkách
Společnost ČEZ obdržela na 18. Ekonomického fóru v polské Krynici titul „Společnost střední a východní Evropy“. Ocenění, které převzal Martin Roman z rukou polského vicepremiéra a ministra hospodářství Waldemara Pawlaka, je udělováno společnosti, která prokázala, že je možné dosáhnout úspěchu i v obtížných podmínkách transformující se ekonomiky. Programová rada Ekonomického fóra ocenila například skutečnost, že ČEZ je nejen největším producentem elektřiny v České republice, ale podniká také v Bulharsku, Rumunsku a Polsku.

Biorůst
Český trh s bio potravinami zažívá zlaté časy. Jedním z důkazů jsou výsledky společnosti Olma. Za prvních osm měsíců roku 2008 zvýšila olomoucká mlékárna meziročně tržby získané z prodeje bio výrobků o více než 65 procent. Nejvýraznější růst zaznamenala u bio mléka. Do nových technologií na produkci bio výrobků firma letos investovala pět milionů korun.

CONTENT24

Administrativní síla
V České republice vznikla Asociace Profesionálů v Administrativě – TOPasistentka (APA). Jejím cílem je přispívat ke vzdělávání administrativních pracovníků a pracovnic, nabízí pomoc v obtížných životních situacích spojených s opětovným nastartováním kariéry po mateřské dovolené, bude podporovat práci na půl úvazku, nebo uplatnění osob se sníženou pracovní schopností.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).