Menu Zavřít

Podzimní golfový turnaj: déšť poražen zážitky

11. 9. 2009
Autor: profit

V jednom z prvních podzimních dnů uspořádal Helas New Encounters Club - společenský klub Agentury Helas, již čtvrtý ročník golfového turnaje British Golf Cup. 4. září se tak do Vanova sjeli golfoví hráči i začátečníci, aby vyzkoušeli 18jamkové hřiště s množstvím vodních ploch a lesů, které nabízí i úžasný výhled na tři kilometry vzdálenou Telč.

Helena Kohoutová a její spoluhráči

I přes typickou atmosféru anglického počasí se kolem jedenácté hodiny připravilo ke startu 71 odvážlivců, kteří se rozhodli bojovat nejen se svými protihráči, ale především s neúnavným deštíkem. Na sedmé jamce dobíjeli hráče energetické nápoje ISOline, na deváté jamce zase grog, svařené víno, portské a skotská whiskey na zahřátí.

Profesionální trenéři Jakub Važanský a David Kaplan připravili pro nehráče golfovou akademii, kde si nováčci ověřili, že není špatné počasí, je jen špatně oblečený golfista. Ti z hostů, kteří přijeli strávit příjemný nehráčský den, měli možnost zapojit se do bohatého doprovodného programu.

BRAND24

Dámy se mohly nechat nalíčit od Mary Kay, navštívit koutek zdraví Biomedica nebo salon krásy a kosmetického poradenství s klinikou estetické medicíny Esthé. Pro pány byla připravena degustace doutníků a možnost projížďky novým vozem Mercedes-Benz třídy E a paní Anna Jíšová představila ukázku svých autorských šperků. Mezi sportovně oblečenými hosty vynikla módní přehlídka společenských šatů luxusního salonu Zareta plus.

To, že odpálit míček můžete i pomocí hadice na kropení trávy, ukázal hostům během golfové exhibice British PGA Professional, pan Steve Bradley (vpravo). Atmosféru odpoledne zpříjemňovala kapela Dixieland Jazz Band Telč. Partneři akce věnovali vítězům skvělé dárky, mezi kterými nechyběl ani dárek od hlavního partnera akce, přístroj BlackBerry, který si odnesl každý z výherců.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).