Menu Zavřít

Podnikatelská setkání

30. 8. 2004
Autor: Euro.cz

Kdo se s kým potkal během minulého týdne? Profit přináší zpravodajství nejen z oficiálních akcí, ale také z neformálních jednání.

Kdo se s kým potkal během minulého týdne? P rofit přináší zpravodajství nejen z oficiálních akcí, ale také z neformálních jednání.

Výhled na Trojmezí

RADEGAST LÁKÁ CYKLOTURISTY

Až do 30. září probíhá soutěž „S hostinským v týmu aneb Prodlužte si léto“ na všech třech severomoravských cyklotrasách Radegast. Soutěž spočívá v získání 10 razítek z vybraných hostinců, restaurací či hospůdek a uhodnutí vědomostní otázky. Odměnou těm nejlepším bude horské kolo, cyklistické dresy, bavlněná trika a spousty dalších cen. „Cykloturistika je v České republice velmi oblíbená a tento projekt má přilákat do našeho regionu cyklisty z celé republiky,“ říká Dušan Holý, regionální ředitel Plzeňského Prazdroje.

PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU BILANCUJE

Slavnostní ukončení sezony proběhlo v Palírně u Zeleného stromu. Letos zpracovala 12 vagonů višní, což představuje asi 120 000 kg višní. V loňském roce bylo prodáno téměř 237 litrů griotky Starorežné Prostějov, a to jak českým spotřebitelům, tak na Slovensko. Za prvních sedm měsíců tohoto roku je to 83 tisíc litrů. Každý rok počátkem srpna míří višně do Prostějova, kde jsou zpracovány a přeměny v nápoj zvaný griotka. Ta je celosvětově oblíbená mezi příznivci sladkých potěšení. Typická je tak pro ni klasická chuť, nekonvenční obal a hlavně báječná vůně.

Soutěžní pomůcky a odměny

LETOŠNÍ VINOBRANÍ BUDE TEMPLÁŘSKÉ

Podzimní vinobraní je důležitým obdobím především pro pěstitele a obyvatele vinařských oblastí. Templářské vinobraní letos potěší milovníky vína v celé České republice. Díky soutěži Templářských sklepů Čejkovice mohou získat nejen láhve vína zdarma, ale také finanční výhru. Zajímavý motivační program připravili také pro velkoobchody a gastronomická zařízení. Templářské vinoBraní začíná 1. září letošního roku a s ním také odstartují soutěže. Podrobnosti o pravidlech a podmínkách účasti v soutěži pro spotřebitele i v motivačním programu najdou zájemci na webových stránkách www.templarske-sklepy.cz

Brněnské módní veletrhy navštívila první dáma České republiky Lívie Klausová. 

V BRNĚ PŘEDSTAVILI MÓDU NA PŘÍŠTÍ ROK

Minulý týden se na brněnském výstavišti konaly veletrhy módy Styl a Kabo. Zúčastnili se ho výrobci a prodejci z oděvního a obuvnického průmyslu. V prvních dvou dnech bylo mezi návštěvníky 13 procent zahraničních ze 33 zemí. Během veletrhu se uskutečnilo osmadvacet módních přehlídek pro sezonu jaro - léto 2005.

**FISCHER ROZDÁVÁ LÉTAJÍCÍ TALÍŘE

BRAND24

Pro všechny klienty, kteří využijí během dopoledne jakýchkoli služeb cestovní kanceláře Fischer, je připraven létající talíř jako dárek. „Prostřednictvím tak zvaných Happy hours chceme oslovit zákazníky, kteří mají mezi devátou a dvanáctou hodinou volný čas a mohou navštívit naše pobočky mimo prodejní špičky,“ vysvětluje tiskový mluvčí Dan Plovajko: „Zároveň chceme zvýšit využití našich prodejců během dne.“

foto: Botticelli Public Relations, MAP, Cvetler&Pořízek 

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).