Menu Zavřít

Podnikatelé si oblíbili automobily vyšší střední třídy

21. 10. 2002
Autor: Euro.cz

Prohlíželi jsme, testovali, nakupovali, opravovali a kontrolovali auta za vás Celkem dvakrát v roce pro vás připravujeme speciální, vícestránkovou přílohu Podnikatelská auta, jejíž podzimní vydání právě držíte v ruce.

Prohlíželi jsme, testovali, nakupovali, opravovali a kontrolovali auta za vás

Celkem dvakrát v roce pro vás připravujeme speciální, vícestránkovou přílohu Podnikatelská auta, jejíž podzimní vydání právě držíte v ruce.

Je už tradicí, že na stránkách našeho týdeníku představujeme novinky z oblasti motorizmu a věnujeme se problémům, které vyplývají z vašeho podnikání či zaměstnání. Pod názvem „podnikatelské auto“ si většina z nás vybaví nějaký užitkový vůz a obvyklým tématem těchto zvláštních příloh většinou bývají testy užitkových automobilů. T entokrát jsme však udělali výjimku a připravili vydání „Speciálu“, ve kterém se budeme věnovat novým trendům v oblasti vývoje automobilů vyšší střední třídy, které jsou mezi vámi tolik oblíbené a o nichž se dá hovořit jako o podnikatelských autech. Vždyť automobil není jen dopravním prostředkem, slouží i k reprezentaci, k vyjádření společenského postavení svého majitele. Představíme vám automobilové novinky na našem trhu v podobě testů vozů BMW 330 D, V olvo S60 s novým dieselovým motorem D5 a Nissan Primera se šestistupňovou převodovkou a dieselovým motorem s objemem 2,2 litru. Dále zde najdete informace o možnostech financování nákupu nových i ojetých automobilů. V ysvětlíme vám, jaký je rozdíl mezi leasingem a úvěrem a na co byste si měli dát pozor při uzavírání leasingové smlouvy. Poradíme vám, jak je třeba postupovat při výměně motoru a podíváme se na stav vašeho auta před zimou. Doporučíme vám vhodné pneumatiky pro nastávající období a co všechno je třeba před zimní sezonou zkontrolovat. V ydáme se také trochu do světa za novinkami v automobilovém průmyslu.

BRAND24

Model Peugeot 607 je typickým příkladem reprezentativního automobilu prosperujícího podnikatele.

FOTO: ARCHIV

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).