Menu Zavřít

Podnikatelé dostali miliony z europrogramů

20. 8. 2007
Autor: Euro.cz

Z programů podpory Progres, Start a Záruka podnikatelé získali podporu pro projekty v hodnotě 95 milionů korun. Zvýhodněné úvěry a záruky mohou malí a střední podnikatelé získávat od 1. července letošního roku. První týdny fungování tak podle mluvčího ministerstva průmyslu a obchodu Tomáše Bartovského potvrdily značný zájem podnikatelů a rychlou dostupnost podpor.

BRAND24

Z programů podpory Progres, Start a Záruka podnikatelé získali podporu pro projekty v hodnotě 95 milionů korun. Zvýhodněné úvěry a záruky mohou malí a střední podnikatelé získávat od 1. července letošního roku.

První týdny fungování tak podle mluvčího ministerstva průmyslu a obchodu Tomáše Bartovského potvrdily značný zájem podnikatelů a rychlou dostupnost podpor. Pro roky 2007 až 2013 se na financování programů předpokládá částka 8,2 miliardy korun. Českomoravská záruční a rozvojová banka, která realizaci programů zabezpečuje, kladně rozhodla o podpoře dalších projektů v hodnotě více než 70 milionů korun. Programy podpory Progres, Start a Záruka vyhlásilo ministerstvo průmyslu a obchodu jako součást Operačního programu Podnikání a inovace.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).