Pivovarníci u kulatého stolu

31. července 2006, 00:00 - (rb)
31. července 2006, 00:00

Český svaz pivovarů a sladoven (ČSPS) uspořádal neformální setkání s názvem Kulatý stůl. Podávalo se samozřejmě pivo a diskutovaným tématem byl Kodex péče o české pivo -co dělat, aby tuzemské pivo v hospodě i luxusní restauraci ještě lépe chutnalo.

Na setkání vystoupil Josef Krýsl, pivovarský odborník a vedoucí pracovní komise ČSPS Péče o pivo a gastronomii. Kodex připravila odborná pracovní komise, ustavená Českým svazem pivovarů a sladoven. Jejími členy byli odborníci z pivovarů, sladoven a také institucí, které se podílejí na českém pivovarsko-sladařském průmyslu. Kodex schválila valná hromada svazu letos v červnu. Při přípravě kodexu byly prostudovány všechny dostupné předpisy, normy a doporučení uplatňované v Unii.

Mohlo by vás zajímat

  • Rekola mění dopravu v českých městech

  • Roman Šmucler: Češky jsou posedlé zvětšováním prsou

  • Vinař Pavel Chrást: Víno se v Česku předražuje

  • Finance.cz pozvaly klienty na curling

  • Adam Hazdra: Třetina lidí je v práci nespokojených

  • Je o mě zájem, říká expremiér Jiří Paroubek v Euro TV

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

Hry pro příležitostné hráče