Menu Zavřít

Peter Lang, Stanislav Sýkora, Radoslav Balvan, Jiří Hub, Dušan Lapčík, Martina Mošková

14. 7. 2009
Autor: Euro.cz

Asseco Solutions mgr.

BRAND24

vedení
Integrací dvou firem v oblasti podnikových informačních systémů, slovenské společnosti Datalock a české LCS International, vzniklo nové uskupení Asseco Solutions. Obě společnosti si zachovávají původní právní subjektivitu a nadále budou řízeny šestičlenným představenstvem při zachování původních předsedů. Představenstvo bude vytvořeno ze členů představenstev obou integrujících se subjektů.
Peter Lang je generálním ředitel a předsedou představenstva pro Slovensko. Vystudoval Stavební fakultu Slovenské technické univerzity v Bratislavě a City University Bratislava. Působil jako programátor v Pozemních stavbách, v únoru 1990 se stal spoluzakladatelem společnosti Datalock, jejíž vedení v květnu 1991 převzal. Předsedou představenstva a generálním ředitelem je i ve skupině Asseco Solutions. Mimo to je i předsedou dozorčí rady Assecu Solutions, Praha.
Stanislav Sýkora je generálním ředitelem a předsedou představenstva pro Česko. Vystudoval VŠZ v Praze. Po studiích nastoupil do společnosti Agrodat, kde působil jako programátor. V roce 1990 nastoupil do společnosti LCS International, v srpnu 2007 byl jmenován generálním ředitelem a předsedou představenstva LCS. Tyto funkce nadále zastává i v Assecu Solutions.
Radoslav Balvan je ředitelem úseku vývoje a členem představenstva. Vystudoval Fakultu elektrotechniky a informatiky Slovenské technické univerzity v Bratislavě. Od roku 1997 pracuje ve společnosti Datalock. V letech 2005 až 2007 působil ve společnosti Accenture. Odtud se vrátil zpět do Datalocku, kde byl v říjnu 2007 jmenován ředitelem úseku vývoje. Byl jmenován členem představenstva Asseca Solutions.
Jiří Hub je marketingovým ředitelem a členem představenstva. Vystudoval VŠE v Praze a poté nastoupil do LCS International. V roce 2000 vedl vyjednávací tým při akvizici společnosti Softprofes, následně se stal ředitelem marketingu a posléze ředitelem divize finance a marketing a současně členem představenstva společnosti. Stejnou pozici nyní zastává i v Assecu Solutions.
Dušan Lapčík je obchodním ředitelem a členem představenstva. Je absolventem VUT v Brně. Mezi jeho předchozí působiště patří brněnská společnost Dingo. Předtím pracoval jako ředitel brněnské pobočky Melzer. Do společnosti LCS nastoupil v roce 2008. Pozici obchodního ředitele a člena představenstva Asseca Solutions zastává ode dne jeho vzniku.
Martina Mošková je ekonomickou ředitelkou a členkou představenstva. Vystudovala Ekonomickou univerzitu v Bratislavě. Před svým nástupem do společnosti Datalock, kde pracuje od roku 2007, působila ve firmě Ringier Slovakia a NRC. Třetím členem představenstva společnosti Datalock byla jmenována v září 2008. Stejnou pozici zastává od vzniku Asseca Solutions také zde. Působí též jako členka dozorčí rady ve společnosti NRC.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).