Menu Zavřít

Personální změny

19. 1. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Novým marketingovým ředitelem největšího tuzemského internetového portálu Seznam.cz je dosavadní manažer značky společnosti Mars Michal Vodák (34). Ve funkci nahradil Michaelu Hrubou, která v listopadu 2009 ze společnosti odešla. Vodák vystudoval Provozně-ekonomickou fakultu na brněnské Mendelově univerzitě. Dříve pracoval pro mobilního operátora T-Mobile nebo pro Pojišťovnu České spořitelny.

TES VSETÍN
Generálním ředitelem energeticko-strojírenské společnosti TES VSETÍN, která se specializuje na výrobu elektromotorů a generátorů, se stal David Bečvář (39). V podniku dva roky pracoval jako výkonný ředitel. Bečvář na postu vystřídal Petra Duška, který zůstává ve vedení společnosti. V letech 2007 až 2008 Bečvář pracoval jako generální a finanční ředitel ve společnosti Adast. Téměř tři roky byl finančním ředitelem společnosti Celestica CR, v letech 2000 až 2004 pracoval jako finanční ředitel v POCLAIN HYDRAULICS.

BRAND24

Vodafone
Novým ředitelem prodeje pro menší firmy a podnikatele mobilního operátora Vodafone je David Duroň (35). Do české pobočky se vrací po roce stráveném v londýnské centrále operátora, kde řídil projekt vývoje a strategie mobilních portálů skupiny Vodafone. Duroň před projektem v londýnské centrále pracoval v tuzemském Vodafonu v pozici marketingového ředitele pro nefiremní zákazníky. Před nástupem do českého Vodafonu zastával pozici generálního ředitele internetového portálu Atlas.cz. V minulosti rovněž působil v nejvyšším vedení společností GTS Novera a Telefónica O2.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).