Menu Zavřít

Paramo

16. 4. 2009
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Novým generálním ředitelem chemičky Paramo se v polovině měsíce stane místopředseda představenstva firmy Milan Kuncíř. Dosavadní šéf Ivan Ottis se bude v době krize věnovat rafinérskému segmentu a výrobní části Unipetrolu RPA. Ivan Ottis vedl v letech 1995 až 2003 společnost Česká rafinérská. V chemičce Paramo působí od roku 2006. Milan Kuncíř je členem představenstva Parama tři roky a v rafinérských podnicích skupiny Unipetrol působí od roku 1996. Od roku 2005 pracoval v Polsku jako generální ředitel a předseda představenstva polské společnosti Orlen Oil.

Česká národní banka
Novým šéfem komunikace a mluvčím České národní banky se od května stane Marek Petruš (35). Ve funkci nahradí Pavlínu Bolfovou, která odchází do soukromého sektoru. Petruš absolvoval mediální a komunikační studia na Fakultě sociálních věd UK. Do ČNB přichází z pražské kanceláře společnosti Egon Zehnder International, předtím pracoval v agentuře Reuters. Jeho novinářská praxe zahrnuje i působení u agentur Dow Jones Newswires, BridgeNews a ČTK.

BRAND24

Chance
Novým generálním ředitelem sázkové společnosti Chance se stal švédský manažer Peter Sederowsky (52). Ten přišel do Česka z pozice generálního ředitele v mezinárodní sázkové společnosti Casablanca Gaming Group. Má znalosti prostředí mezinárodního internetového trhu i podnikatelské zkušenosti z velkých nadnárodních korporací. Ve funkci střídá Pavla Moudrého (55), který se jako senior viceprezident a člen představenstva soustředí na aktivity Chance na tuzemském trhu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).