Menu Zavřít

Panasonic Tougbook rozšiřuje své portfolio o elektronické prodejní systémy

8. 2. 2012
Autor: profit

Panasonic Toughbook, vedoucí výrobce plně odolných počítačů, v souvislosti s integrací do nově vzniklé skupiny Panasonic System Communications Company Europe začal nabízet rozšířené portfolio produktů, projektového řízení a integračních služeb.

Foto: Panasonic

Panasonic Toughbook se stal součástí divize Computer Product Solutions nabízející vedle plně odolných notebooků a firemních tabletů Toughpad také elektronické prodejní systémy, kapesní počítače a mobilní tiskárny. Společnost Panasonic dodává elektronické prodejní systémy (EPOS - Electronic Point Of Sales) již takřka 30 let a do dnešního dne dodala přes milion pracovních stanic do oblasti gastronomie a pohostinství, maloobchodních prodejen a do řetězců rychlého stravování.

Kapesní počítače Panasonic představují například pro logistiku skladového hospodářství velmi efektivní nástroj, který umožňuje nižší skladové zásoby, jejich přesné řízení, předcházení chybám v distribuci a zkracování dodacích lhůt mezi doplněním a vydáním zásob. Díky podpoře 1D a 2D čárových kódů lze mít přehled o produktech v reálném čase jak při jejich pohybu ve skladě, tak i při doručování zákazníkům.

Nová generace malých odolných mobilních tiskáren je založena na mnohaletých znalostech a zkušenostech společnosti Panasonic z oblasti logistiky. Plně odolná konstrukce je ideální pro využití v různě náročných firemních i průmyslových prostředích, jako jsou například tisky štítků a účtenek v maloobchodě, ve stravovacích službách či při prodeji vstupenek.

Hiroaki Sakamoto, ředitel nové divize počítačových řešení říká: “Toughbook tým se vždy zaměřoval na to, jak prostřednictvím plně odolných počítačových technologií pomáhat našim firemním zákazníkům získat přístup k datům a aplikacím i v těch nejnáročnějších prostředích. Naše začlenění do nové struktury a rozšíření nabídky o nové produkty, řízení projektů a integrační služby zajistí našim zákazníkům další významné výhody.

BRAND24

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) sloučí do jedné organizace 12 různých produktových kategorií z oblasti B2B, návazný projektový management a související služby. Nová skupina se zhruba pětistovkou zaměstnanců poskytne zákazníkům společné místo pro komunikaci, řízení projektů a integrační služby. Produktové portfolio bude nabízet technologie pro získávání, zpracování a komunikaci všech druhů dat, jako jsou hlas, text a obrazové informace.

Struktura nové organizace vychází z požadavků zákazníků a je schopna integrovat služby a produkty třetích stran do individuálních řešení. Panasonic tak je schopen řídit a koordinovat komplexní projekty s řadou jednotlivých dodavatelů jak na lokální, tak i mezinárodní úrovni spolupráce. Součástí řízení projektů zahrnuje i spolupráci s partnery společnosti Panasonic.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).