Menu Zavřít

ODKAZY

6. 9. 2004
Autor: Euro.cz

ADRESÁŘ EXPORTÉRŮ www.adresarexporteru.cz Stránky vytvořené vládní agenturou na podporu exportu CzechTrade obsahují databázi více než 1800 českých vývozců. Zahraniční firmy a instituce (ale i domácí subjekty) zde naleznou přehled perspektivních obchodních partnerů z ČR v 21 oborových sekcích.

ADRESÁŘ EXPORTÉRŮ

www.adresarexporteru.cz Stránky vytvořené vládní agenturou na podporu exportu CzechTrade obsahují databázi více než 1800 českých vývozců. Zahraniční firmy a instituce (ale i domácí subjekty) zde naleznou přehled perspektivních obchodních partnerů z ČR v 21 oborových sekcích.

INFORMAČNÍ SYSTÉM ISPROFIN

www.isprofin.cz Informační systém programového financování (ISPROFIN) obsahuje vybrané údaje všech programů, podprogramů, projektů a akcí financovaných z prostředků státního rozpočtu, fondů EU, fondů NATO a úvěrů se státní zárukou.

HOSPODÁŘSKÝ PORTÁL ČR A SRN

www.regioport.com Společný česko-německý portál zaměřený na podporu hospodářské a obchodní spolupráce mezi jednotlivými subjekty obou zemí. Databáze firem a poradců; burzy kooperací, nemovitostí a zaměstnání; aktuální zpravodajství.

QUALITY MANAGEMENT SYSTEM

http://msz.qmshc.cz Modulární systém zabezpečení kvality ve zdravotnictví. Slouží k podpoře rozvoje programů kvality v českém zdravotnictví, podporuje rozvoj standardizace, akreditace a metod měření a řízení kvality péče.

SPOTŘEBITEL.CZ

www.spotrebitel.cz Online infoservis a samostatné poradenství na telefonu. Rady, varování, testy, legislativa, zkušenosti, bezpečnost a jiné. Samostatná sekce zaměřená na události v regionech.

CONTENT24

SPEDICEONLINE

www.spediceonline.cz Portál s online spedičními službami. Obsáhlá nabídka služeb souvisejících se zasilatelstvím a dopravou zboží. Katalog firem, služeb a výrobků. Obsahuje i mnoho bankovních, celních, obchodních a jiných informací.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).