Menu Zavřít

ODKAZY

28. 6. 2004
Autor: Euro.cz

ČESKÁ PODNIKATELSKÁ REPREZENTA CE PŘI EU www.cebre.cz W ebsite České podnikatelské reprezentace při Evropské unii (CEBRE). Toto lobbistické centrum obhajuje české podnikatelské zájmy a poskytuje služby pro podnikatele přímo z Bruselu. Web obsahuje katalog a ceník služeb, monitoring, stáže, poradenství, speciální služby na zakázku.

EUROLEG www.euroleg.cz Přehled předpisů vydávaných v úředním věstníku právních předpisů EU, který vychází pod názvem “ Official Journal“ . Web obsahuje knihovnu dokumentů vztahujících se k legislativě v EU; informace o právu EU; základní informace o věstníku “ Official Journal“ a o jeho řadách L, C, S, A.

SVAZ SPOTŘEBNÍCH DRUŽSTEV www.scmsd.cz Prezentace Svazu českých a moravských spotřebních družstev, zájmového sdružení právnických osob. Posláním Svazu je zastupování členských družstev s cílem hájit jejich zájmy ve vztahu ke státním orgánům a institucím. Obsahuje také adresář spotřebních družstev či přehled obchodních řetězců COOP.

BRAND24

POZEMKOVÝ FOND ČR www.pfcr.cz Základní informace o Pozemkovém fondu (PF). K dispozici jsou kontakty a termíny nabídek. Velký objem informací se týká restitucí (nabídky budov a pozemků, neprodané pozemky, metodické pokyny, legislativa) a privatizací (soutěžní řád, prodej majetku, legislativa). Najdete zde informace o prodeji půdy (metodické pokyny, výzvy, převody), nabídky pohledávek, nepronajaté nemovitosti, honitby.

CZ.NIC www.nic.cz Zájmové sdružení právnických osob CZ.NIC je hlavním registrátorem internetových domén v ČR. Pokud se chcete stát zákazníkem, budou vás spíše zajímat obecná pravidla registrace, ceník služeb, vyhledávač zaregistrovaných domén (podle jména, subjektu, kontaktu) nebo seznam ostatních registrátorů. K dispozici jsou články věnované řešení doménových sporů a vydaná soudní rozhodnutí.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).