Menu Zavřít

ODKAZY

27. 9. 2004
Autor: Euro.cz

FORM SERVER www.form.cz Přehled a stažení elektronických formulářů a šablon užívaných běžně i v tištěné podobě. Pracovní smlouvy, dohody, daňová i jiná přiznání, životopisy, dopisy a další úřední dokumenty v elektronické podobě.

FORM SERVER

www.form.cz

Přehled a stažení elektronických formulářů a šablon užívaných běžně i v tištěné podobě. Pracovní smlouvy, dohody, daňová i jiná přiznání, životopisy, dopisy a další úřední dokumenty v elektronické podobě.

BRITSKÁ OBCHODNÍ KOMORA V ČR www.britishchamber.cz Stránky neziskové organizace British Chamber of Commerce (BCC), sídlící v ČR. Přehled klíčových aktivit. Adresář BCC v evropských zemích. Seznam užitečných internetových adres vládních a ostatních vybraných veřejných institucí v ČR a V elké Británii. Anglicky. EXPOWORLD.NET www.expoworld.net  Obchodní portál zaměřený především na veletrhy. Fulltextové vyhledávání obchodních organizací podle oboru podnikání nebo vyhledávání dle kategorií. Anglicky. NÁRODNÍ AGRÁRNÍ PORTÁL AGRIS

www.agris.cz

 Informační servis z oblasti zemědělství, potravinářství, lesnictví a navazujících odvětví. Zpravodajství; komoditní a podnikatelské informace; nabídka zboží a služeb; zemědělské poradenství; regionální informace; aktuality o EU aj.

COOPDATA.CZ

www.coopdata.cz

Projekt určený k rozvoji oboustranně výhodné obchodní spolupráce spotřebních družstev s dodavateli. Projekt slouží k výměně informací mezi všemi subjekty systému spotřebního družstevnictví o nabídkách zboží jednotlivých dodavatelů pro družstevní systém. Nutná registrace.

EU - VEŘEJNÉ ZAKÁZKY SIMAP

CONTENT24

http://simap.eu.int

Evropský informační systém veřejných zakázek pro uživatele v Evropské unii i dalších zemích světa. Pravidla a směrnice vztahující se k veřejným zakázkám. Databáze veřejných zakázek (vyhledávání podle různých kritérií). Anglicky a v dalších deseti jazycích EU.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).