Menu Zavřít

Oceněné ženy českého byznysu

4. 11. 2011
Autor: Euro.cz

Podnikání

BRAND24

Ve čtvrtém ročníku soutěže Ocenění českých podnikatelek si vydobylo nejvyšší uznání pět žen. Na nejvyšší příčky ve svých kategoriích se vyšplhaly z téměř deseti tisíc majitelek a ředitelek českých firem.
Soutěž založily ředitelka agentury Helas Helena Kohoutová a partnerka v oddělení auditu společnosti Mazars Jana Švenková. Odborným garantem Ocenění je společnost Czech Credit Bureau.
Mezi firmami s maximálně 24 zaměstnanci uspěla Ilona Klímová, jejíž společnost Aspius ze Zadní Třebáně obchoduje s mraženým a chlazeným masem. V případě středních společností do 99 zaměstnanců vynikla Pavla Zálešáková, šéfka hodonínské firmy Tech-Trade, která se zabývá zpracováním tenkých plechů. Mezi firmami s více než stovkou pracovníků byla oceněna Hana Nováčková, majitelka a šéfová firmy Ipo-Star z Ostravy-Mariánských hor, jež se kromě ostrahy majetku a osob věnuje i úklidu.
Společnost GE Money Bank, generální partner soutěže, ocenila jako výjimečnou podnikatelku Kateřinu Kračmarovou, majitelku rehabilitační kliniky Monada. Cenu za významný růst firmy udělila firma MasterCard coby hlavní partner soutěže Vlastě Jahelkové, ředitelce Základní umělecké školy Melodie v Hořicích.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).