Menu Zavřít

Obměna vedení

9. 10. 2007
Autor: Euro.cz

Radiokomunikace

CONTENT24

Společnost Radiokomunikace, český alternativní telekomunikační operátor, prošla řadou změn, včetně personálních. Nová jména se objevila i v managementu společnosti. Obchodní část vede David Mašát, ředitelem provozu telekomunikační sítě se stal Peter Hall. Nově vzniklý úsek pro transformaci společnosti řídí Kamil Levinský.
David Mašát má na starost veškeré prodejní a marketingové aktivity. Absolvent mezinárodního obchodu a marketingu na pražské VŠE svou kariéru zahájil v oddělení auditu poradenské firmy Ernst & Young Praha. U společnosti Sony se během desetiletého vypracoval až do pozice marketingového ředitele pro střední Evropu. David Mašát mluví anglicky a německy, je ženatý a má dvě děti.
Peter Hall, který je zodpovědný za provoz sítě a zákaznický servis, pochází z Velké Británie a je absolventem Oxfordské univerzity. V posledních deseti letech působil v telekomunikačních společnostech v Británii i v České republice, kde od roku 2005 pracoval jako chief operating officer společnosti Karneval Media.
Kamil Levinský vede úsek zaměřený na strategické projekty související s restrukturalizací a změnou celkové strategie společnosti. Na starosti má například i znovuzavedení ISO certifikace. Levinský vystudoval Ekonomickou fakultu Technické univerzity v Ostravě. Působil jako auditor ve společnostech Ernst & Young a American Standard Companies. V roce 2002 se stal ředitelem interního auditu společnosti Eurotel, později zastával ve stejné firmě pozici ředitele pro integrace procesů a kvalitu. Kamil Levinský hovoří anglicky a španělsky.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).