Menu Zavřít

NOVINKY

24. 11. 2003
Autor: Euro.cz

Společnost Adobe uvedla na český trh programový balík Adobe Creative Suite. Obsahuje upgrady na nové plné verze programů Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS, Adobe InDesign CS a Adobe GoLive CS, celý Acrobat 6.0 Professional a poprvé také správce verzí souborů Version Cue.

PROFESIONÁLEM S ADOBE

Poskytuje kompletní prostředí pro počítačovou grafiku i tvorbu webových stránek.

RYCHLÍKEM S LITE-ON

Nová vysokorychlostní vypalovačka, kterou představila firma Actebis, se jmenuje Lite-On LWD-411SV03. Jde o interní mechaniku s technologií záznamů DVD i CD. Podporuje oba nejrozšířenější formáty nahrávatelných DVD disků - DVD-R/RW i DVD+R/RW a klasické kompaktní disky. Nejvyšší rychlost záznamu na CD-R je 40x, rychlost čtení DVD médií je 12x a kompaktních disků 40x.

BRAND24

KAMERAMANEM S LOGITECHEM

Velikost fotoaparátu a funkce kamery. To je videokamera Logitech Pocket Video 750. Stojí 9 090 korun a pro snadnou kontrolu záběrů je vybavena 1,5palcovým otočným LCD displejem s podsvětlením LED. Má dvojnásobný digitální zoom a paměťovou kartu SD 32MB, díky které může uživatel okamžitě začít nahrávat obraz. Obraz se zaznamenává ve formátu MPEG4, kameru lze propojit sTV pomocí AV kabelu.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).