Menu Zavřít

Novinky

21. 7. 2003
Autor: Euro.cz

Smith a Doe: Co si muži nepřejí, aby ženy věděly(PRAGMA)knihaKniha má výmluvný podtitulek: O jejich tajemstvích, lžích a zatajených pravdách. Trochu humoru, trochu docela přesných postřehů, trochu zjednodušení - to všechno na věčné téma mužské promiskuity.

Smith a Doe: Co si muži nepřejí, aby ženy věděly

(PRAGMA)

kniha

Kniha má výmluvný podtitulek: O jejich tajemstvích, lžích a zatajených pravdách. Trochu humoru, trochu docela přesných postřehů, trochu zjednodušení - to všechno na věčné téma mužské promiskuity. Všichni, kdo mají rádi populární čtení na téma partnerských vztahů, nebudou zklamáni.

Gabriel García Márquez

Sto roků samoty (ODEON)

kniha

Legendární román, zachycují životy šesti generací rodiny Buendíů, se dá číst jako historicko-chronologická zpráva o vývoji jihoamerického kontinentu od doby osvobození až do první poloviny minulého století. Zároveň jde o symbolický popis samoty člověka, který ztratil svou přirozenost a harmonický vztah k životu.

Justin Timberlake

JUSTIFIED (BMG)

BRAND24

hudba

Člen skupiny N´Sync zažívá se svým prvním sólovým albem nebývalý úspěch. Posluchačům se zalíbily rytmy, které měl původně nazpívat Michael Jackson. Neobvyklá hlasová dispozice Timberlakea, díky které se bez problému zmocňuje různých hlasových poloh, třinácti skladbám alba rozhodně pomohla.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).