Menu Zavřít

NOVINKY

27. 10. 2003
Autor: Euro.cz

Počítač s plně multimediální výbavou na cesty je motto řady notebooků Acer Aspire 1350. Předpokladem je pro to patnáctipalcový TFT displej s rozlišením 1027 x 768 a funkcí DualView pro současné zobrazení na externím monitoru a LCD displeji.

UNIVERZÁLNÍ HRÁČ

Připojeny jsou potřebné v stupy a výstupy jako FireWire port, S-Video výstup pro televizor nebo projektor nebo infračervené rozhraní. Vybrané modely jsou vybaveny rovněž Wi-Fi síťovou kartou 802.11b. Jako procesory slouží Mobile AMD Athlon XP 2400+ s úspornou technologií PowerNow!.

 

BRAND24

MYŠ BEZOCASÁ

Neposedný hlodavec na cesty je Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks, spojující hned dva současné trendy počítačových periférií v jednom těle. Vlastně spíš tělíčku, protože zmenšená velikost oproti standardním stolním myším je při balení kufrů a kufříků příjemná. Optické snímání povrchu nahradilo zastaralou kuličku a vyřešilo problém s jejím špiněním a čištěním. Připojení k notebooku je bezdrátové, stačí zastrčit štíhlý „dongle“ do USB portu. Cestovní pouzdro v ceně.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).