Menu Zavřít

NOVINKY

8. 9. 2003
Autor: Euro.cz

Kolibří rozměry a muší váha 43 gramy osobního přehrávače MP3 Hoop Dandy jsou překvapením v porovnání s jeho funkcemi. Jako hudební krabička má na komprimovanou hudbu 128 MB integrované flash paměti s možností rozšíření kapacity o zásuvné Smart Media karty. Podsvícený displej zobrazuje ID3 tagy skladeb.

HLASITÉ NIC

Bonusem je zabudované FM rádio - z něj se dá i nahrávat, stejně jako z vnějšího linkového vstupu.

STŘÍBRNÝ ŠPIÓN

Digitální fotoaparát pro každého může návdavkem ještě dobře vypadat. Z nejnovější řady přístrojů Hewlett-Packard to platí hlavně na třímegapixelový Photosmart 435. Začátečníkům vychází vstříc i přibalený software Instant Share pro snadné odeslání snímků na tiskárnu, do elektronické pošty nebo na vlastní webovou stránku.

BRAND24

ZNOVU A ZNOVU

Rychlý start je nezbytný pro sprintera, u kancelářské kopírky je to plus navíc. Kopírovací stroj ještě „stolní“ velikosti Ricoh Afficio 1113 je v pohotovosti za 25 sekund. Pak vyplivne za minutu 13 kopií formátu A4. Základní zásobník na papíry má kapacitu 350 listů. Pro duplikování složitějších předloh je určen automatický podavač, schopný načíst až třicet originálů najednou a jejich výtisky automaticky setřídit.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).