Menu Zavřít

Novinky

14. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Na našem trhu se má v dubnu objevit digitální fotoaparát firmy Olympus u(mju:) 400. Přezdívá se mu malý velký digitál. Celokovový trpaslík už tu má i svého bratříčka - mju 300. Liší se počtem bodů, které umí rozlišit. U 300 je to 3,2 milionu, 400 dokáže dokonce 4 miliony.

Malý velký digitál

Při rozměrech 99 x 56 x 33,5 mm a 3x optickém zoomu váží bez baterie 165 gramů. Umožňují scénický režim nebo funkci panorama.

Katalogy s Photoshopem

Matador mezi grafickými programy Adobe Photoshop vytvořil program pro katalogizaci a správu digitálních a dalších multimediálních souborů. Jmenuje se Adobe Photoshop Album a je určen široké veřejnosti. Umí načíst grafické soubory ve formátech jpeg, tiff, bmp, png, gif, psd, pdf, pdd, zvukové dokumenty ve formátech mp3 a wav a animace/video ve formátech avi, mpeg -1 a mov.

BRAND24

Mobilně ve firmě

Ve švýcarské Ženevě vznikla MEA - Mobile Enterprise Alliance (www.mobileenterprise.org). Jde o globální neziskovou organizaci, která má upozornit podniky na výhody týkající se mobilní pracovní síly. MEA chce prostřednictvím případových studií a dalších nástrojů ukázat firmám jak zvýšit produktivitu zaměstnanců, umožní-li jim přístup k pracovním aplikacím přes bezdrátovou síť.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).