Novinka na trhu - pivo pro psy

09. listopadu 2010, 10:02 - Profit, TZ
09. listopadu 2010, 10:02

Úspěchem národního nápoje se zřejmě nechal inspirovat tvůrce nového nápoje určeného pro vaše čtyřnohé přátele. Pivo pro pejsky jim uvařili na míru.

Foto: Bar-King

Tvůrci slibují, že Váš mazlíček získává chutný a zdraví prospěšný nápoj vyrobený z těch nejlepších surovin. Voda a ječmen tvoří základ stejně jako u piva pro páníčky, ale ostatní ingredience jsou již pejskům šity na míru. Proto je přidán masový vývar - jako zdroje energie a minerálů. Nápoj obsahuje minimálně 50 % poctivého masového vývaru z jehněčí kýty a jehněčího předečku vyrobeného klasickým způsobem. Vitamíny jsou dodány v podobě čerstvé zeleninové šťávy (mrkev, řepa) a vše je doplněno macerovanými bylinami příznivě ovlivňující trávení a látkovou výměnu. Tyto byliny, hlavně benedikt lékařský, je chuťovým ekvivalentem chmelu používaném při klasické výrobě piva, chmel je však pro psy nevhodný. Zdravý trávicí trakt příznivě ovlivňuje imunitu zvířete, což se projevuje zvýšenou kondicí, kvalitnější srstí i lepším psychickým rozpoložením. Aby všechny tyto hodnoty byly zachovány, používá se minimum konzervačních látek a teplota při procesu výroby nepřesahuje 85°C. Vyvážená receptura zaručuje pravidelný přísun prospěšných látek, proto může být podáván denně. Psí pivo je vhodná odměna, lze jím zalít granulovanou stravu pro zvláčnění nebo jen tak pro chuť.

Nápoj samozřejmě neobsahuje alkohol, CO2 ani chmel. Nápoj je pasterizován. Před podáváním je vhodné protřepat usazeninu přírodního původu. Doporučená denní dávka je jedna lahev 0,33 l pro psa o hmotnosti 20 kg. Pivo bylo testováno odbornými ústavy z hlediska nezávadnosti a obsahu látek. Ve velkém množství dnes nabízených krmiv pro psy sází na kvalitu použitých surovin a zodpovědný přístup při výrobě.

Výrobce psích krmiv a doplňků Bar-King vznikl z nadšení mladých lidí a pro lásku ke psům. Do budoucna má připraveny receptury na další druhy piv, které budou již řešit specifickou problematiku (srst, trávení, klouby, pro štěňata, atd.).

Bar-King – na jednu stranu je důležitý zodpovědný přístup a použití kvalitních surovin, druhou stranou mince je dodržení specifických technologických postupů. Proto teplota během celého procesu nepřekračuje 85°C, aby byly zachovány vitamíny a hodnotné látky. Moderní technologie slouží k usnadnění lidské práce, nikoliv ke zrychlení a zlevnění výroby.

Mohlo by vás zajímat

  • Pavel Ryba - muž, který Čechům prodá ročně tunu zlata

  • Majitel textilky Juta a senátor Hlavatý: V Senátu by…

  • Jan Hawelka: kavárenská hvězda z Mostu

  • Aleš Kučera: Chvíli potrvá, než se lidé naučí se státem…

  • Ondřej Kania: Otevřeme další dvě školy

  • Martin Burda: Bankám v Česku ujíždí vlak

  • Mnislav Zelený Atapana: Přítel amazonských indiánů

  • Jan Bílý: Nebuď uštvaný manažer. Buď král!

  • Jaroslav Žlábek: Na jedno nabití ujedeme 1000 kilometrů

Hry pro příležitostné hráče