Menu Zavřít

Nové tváře v realitním byznysu

9. 10. 2007
Autor: Euro.cz

King Sturge

BRAND24

Novým členem office teamu realitní poradenské společnosti King Sturge je Pavla Marková, která začíná v pozici junior office agent. Přišla rovnou po ukončení VŠE, během studia strávila jeden semestr na zahraničním výměnném pobytu v Německu. Mezi její koníčky patří cestování, plavání, jízda na kole a tanec.
V týmu, který vyhledává příležitosti a navrhuje řešení pro nové i dosavadní klienty, bude jako industriální agent pracovat Jakub Holec. Vystudoval obor management a ekonomika na Stavební fakultě ČVUT v Praze. K jeho zájmům patří přes zimu snowboarding a v létě se věnuje wakeboardingu a horskému kolu. Jakub hovoří plynně anglicky, pasivně ovládá francouzštinu a mandarínskou čínštinou
Novým členem týmu projektového managementu se stal Jan Šverdík. Absolvent Stavební fakulty VUT Brno bude působit jako project manager výstavby Brno Airport Logistic Park. Šverdík hovoří anglicky a španělsky, k jeho zájmům patří zejména sport.
Klara Low nastoupila u King Sturge do pozice marketingové a PR manažerky. Na starost bude mít rozvoj a zlepšení profilu realitní kanceláře a propagaci jejích činností. Klara pochází z česko-anglické rodiny, absolvovala Sheffield Hallam University a mezi její zájmy patří tanec a současné dění.

  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).